Özbiliz maakt maandag rentree bij Jong Ajax

Als Aras Özbiliz de komende dagen geen terugslag ondervindt, zal hij aanstaande maandag zijn rentree maken in het duel van Jong Ajax tegen Jong NEC. De Armeniër ontbreekt al een aantal weken, maar lijkt nu helemaal hersteld.

In juni 2009 werd hij door zijn club uitgeroepen tot Talent van de Toekomst. Zijn debuut in de Eredivisie maakte hij op 28 november 2010 toen hij in de met 0-2 gewonnen wedstrijd tegen VVV-Venlo bij het begin van de tweede helft inviel voor Tainio. Zijn eerste competitiedoelpunt maakte hij op 3 april 2011, toen hij tien minuten voor tijd in de met 3-0 gewonnen thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo de eindstand bepaalde. In de oefenwedstrijd tegen Independiente (24-07-2011) scoorde Aras Özbiliz drie keer binnen 7 minuten. Een persoonlijk record.