Live: reacties na de ledenvergadering

Bron: ajax1.nl

Volgens de NOS is de vergadering van de ledenraad, die al om half elf begon, nog steeds bezig. Volgens de omroep zouden de leden van de Raad van Commissarissen (Steven ten Have, Edgar Davids, Marjan Olfers en Paul Römer) eerder vertrekken en zal de vergadering zich dan voortzetten. Het is onduidelijk of Johan Cruijff, eveneens commissaris, ook aanwezig is bij het vervolg.

GeruchtenInmiddels zijn er al enkele geruchten de wereld in gegaan. RvC-lid EdgarDavids zou een sterk betoog hebben gehouden tegenover de aanwezigeleden. Verder staat de chauffeur van Steven ten Have mogelijk al op hetparkeerdek van de ArenA om, samen met de voorzitter van de RvC, de perste ontwijken en te vertrekken.

Vergadering afgelopen, persconferentie volgtVolgens de NOS is de ledenvergadering afgelopen. Iedereen rijdt zonder wat te zeggen. Ajax heeft officieel gemeld dat het binnen een uur met meer informatie komt. Waarschijnlijk zal onder andere Rob Been jr. en Uri Coronel een persconferentie geven. Sjaak Swart rijd weg en wil niks zeggen, hij heeft haast.

Cruijff houdt pleidooi, leden hebben spreekverbod

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/nos-vergadering-nog-steeds-bezig/