Ajax in onderhandeling met Denswil en Van Rhijn

Bron: ajax1.nl

Nadat eerder deze week Mitchell Dijks een nieuw contract tekende bij Ajax, zijn ook twee andere centrale verdedigers in onderhandeling met de club. Het betreft de 19-jarige Stefano Denswil (foto) en de 20-jarige Ricardo van Rhijn. Laatstgenoemde maakte tegen ADO Den Haag zijn Eredivisiedebuut voor Ajax.

Stefano Denswil kan volgens het Algemeen Dagblad zijn contract tot medio 2015 verlengen. Ajax’ technisch directeur ad interim Danny Blind zegt tegenover De Telegraaf dat Ajax de intentie heeft om het contract van Van Rhijn te verlengen. “Daarover hopen we binnenkort met zijn zaakwaarnemer te kunnen praten.”

Daarnaast is ook Jordy Brouwer mee met Jong Ajax naar Cyprus. De 23-jarige aanvaller verliet in 2007 de jeugdopleiding van Ajax voor die van Liverpool. Dat werd geen succes. In 2008-2009 werd hij verhuurd aan RKC Waalwijk, afgelopen seizoen speelde hij twee wedstrijden voor ADO Den Haag. Danny Blind: “We kennen hem nog uit onze jeugdopleiding. Het is echter nog veel te voorbarig om over een contract te praten.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/ajax-onderhandeling-met-denswil-en-van-rhijn/