Aras Özbiliz in de basis

Bron: ajax1.nl

Afgaande op de training van Ajax maakt Aras Özbiliz morgen tegen FC Utrecht zijn opwachting in de basis. „Die kans is wel aanwezig”, lacht de buitenspeler, die zijn geduld in dat geval ziet worden beloond. „In de voorbereiding ging het uitstekend, maar daarna kreeg ik een vervelende blessure aan mijn rug.”

Een kwetsuur waarmee hij te lang doorliep. „Het was verstandiger geweest om de blessure te laten genezen. Ik wilde echter niet opgeven, was in vorm en zat dicht tegen de basis aan.”

Het bleek het begin van een periode van kwakkelen. „Ik had last van mijn rug, enkel en later weer mijn rug.” Daardoor kon de inwoner van Hoorn zich nog niet zo laten gelden als hij van plan was. „Daarbij kwam ook dat de lat veel hoger lag dan vorig seizoen. Als jonge gast mag je nog wel eens een steekje laten vallen. Nu ben ik er een jaar bij en wordt er terecht veel meer verwacht. De trainers zijn ook veel met me bezig, vinden dat ik meer diepgang moet hebben, voortdurend in beweging moet zijn en betere keuzes moet maken.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/aras-ozbiliz-in-de-basis/