“Moisander in basis, Poulsen pas tegen RKC”

Bron: ajax1.nl

Op het wekelijkse persmoment gaf Ajax-trainer Frank de Boer aan dat aanwinst Niklas Moisander zaterdag tegen NAC Breda zijn debuut in de basis zal maken. De andere aanwinst deze week, Christian Poulsen, zal iets langer moeten wachten. De verwachting is dat hij tegen RKC Waalwijk wedstrijdfit genoeg is om te spelen. Deze wedstrijd wordt gespeeld op 15 september 2012.

“Moisander is op en top fit en maakt een hele gedreven indruk. Hij gaat ook beginnen”, liet Frank de Boer weten. Over Poulsen: “Hij wil nog zeker twee a drie jaar doorvoetballen op het hoogste niveau.” De hoofdtrainer is blij met de twee nieuwe ervaren krachten. Met Siem de Jong, Moisander en Poulsen heeft hij drie spelers die anderen beter maken, in plaats van één.

Ook Gregory van der Wiel zal zaterdagavond in de Amsterdam ArenA in de basis starten. Ricardo van Rhijn zal hierdoor voor het eerst dit seizoen op de bank moeten plaatsnemen. Na 1 september, als Van der Wiel niet verkocht is, kan het zijn dat Van Rhijn weer in de basis komt te staan. Dit komt door het aflopende contract van de ervaren international.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/moisander-in-basis-poulsen-pas-tegen-rkc/