Voorbeschouwing fc utrecht-AJAX (beker)

Bron: www.afca.nl

Na het bezoek aan de residentie is het nu tijd voor een tripje naar een andere club die ons bloed wel kan drinken: morgenavond mogen we in het kader van de KNVB-beker op bezoek in de domstad. Wat een geluk voor de plaatselijke ‘helden’ op de tribune: nu mogen ze twee keer in één seizoen naar de in hun ogen “wedstrijd van het jaar”! Er is voor deze gelegenheid dan ook speciaal een laser- en vuurwerkshow gepland. Het moet niet gekker worden…….

De spelers van ons aller AJAX zien het waarschijnlijk meer als een hinderlijke onderbreking in de aanloop naar de toppers tegen FC Twente en Real Madrid, maar hopelijk gaan ze het niet zo beschouwen. De vertoning in den haag was voor rust zelfs zo triest dat Opa Spoor (die toch wel wat gewend is) het niet meer kon opbrengen om een verslag te schrijven. Dat moet in utrecht dus duidelijk anders, maar daarover later meer op deze site!

AJAX zag deze week Serero geblesseerd raken aan de lies en is de talentvolle middenvelder zeker tot de winterstop kwijt. Een duidelijke aderlating, want hij had net trainer Frank de Boer overtuigd van zijn kwaliteiten en zal zich nu weer terug moeten knokken in het nieuwe kalenderjaar.

……

Lees het volledige artikel op http://www.afca.nl/verslagen/voorbeschouwing/voorbeschouwing-fc-utrecht-ajax-beker/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=voorbeschouwing-fc-utrecht-ajax-beker