Voorbechouwing AJAX-fc utrecht

Bron: www.afca.nl

Na de bekeroverwinning van anderhalve week geleden staan AJAX en de domstedelingen weer tegenover elkaar maar nu voor de competitie en in de Arena. Doordat de plaatselijke fans zich nogal misdragen hebben in de galgenwaard, mogen ze van het eigen bestuur niet mee en is het uitvak gevuld met jeugdspelertjes van Amsterdamse amateurclubs.

Ondanks dat AJAX van de laatste zes onderlinge competitiewedstrijden er maar liefst vijf verloor, gaan we vanmiddag met een goed gevoel naar het stadion: het veldspel van de Amsterdammers was in de bekerwedstrijd veel beter dan dat van fc utrecht en met het fanatieke thuispubliek als twaalfde man kan het bijna niet meer misgaan.

Jan Wouters, de trainer van de domstedelingen, is daar ook al bang voor: in een interview met het plaatselijke radiostation geeft hij aan dat zijn ploeg de ruimtes moet zoeken die AJAX in het veld zal prijsgeven, net als de Amsterdammers tegen Real Madrid hadden moeten doen. Daarnaast zal hij hopen op een kans in een spelhervatting of een opleving van Mulenga die waarschijnlijk in de basis zal starten. Blessures zijn er ook bij utrecht: Duplan en Ayoub ontbreken. Trainer Frank de Boer mist alleen Enoh.

……

Lees het volledige artikel op http://www.afca.nl/verslagen/voorbeschouwing/voorbechouwing-ajax-fc-utrecht/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=voorbechouwing-ajax-fc-utrecht