Game Talk van Opa Spoor: AJAX – fc utrecht

Bron: www.afca.nl

Utrecht-thuis: winnen en kijken wat de rest gaat doen vandaag. Dat zal moeilijk worden: laatste vier maal voor de competitie verloren, het is een half een wedstrijd en dan ook nog eens na een CL-wedstrijd. Het kan niet op!

Het moet maar eens afgelopen zijn met de overvloed aan half een wedstrijden. Ajax moet zich maar eens wat harder gaan opstellen. Niet alleen voor de spelers zijn deze wedstrijden een ramp, ook voor supporters is dit tijdstip een drama. Over een week of wat om half een in Kerkrade spelen. Het is te gek voor woorden. Supporters? Wat zijn dat eigenlijk?

Het voorzittertje van utrecht heeft maar besloten geen supporters mee te nemen. Waarschijnlijk zit er in zijn achterhoofd het idee geen Ajax-supporters straks in utrecht toe te laten. Alsof dat zo maar kan allemaal.

Bij utrecht zien we Pizza Verhoeven op de bank. Hij is weer even uit de WW.

Ajax begint lekker aan de wedstrijd. Al na een paar minuten is het raak. Lukoki wordt diep gestuurd door Eriksen en geeft de bal mooi op Babeltje die alleen maar in hoeft te tikken. Lekker begin!

……

Lees het volledige artikel op http://www.afca.nl/verslagen/game-talk-van-opa-spoor-ajax-fc-utrecht/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=game-talk-van-opa-spoor-ajax-fc-utrecht