Game Talk van Opa Spoor: Ajax – Groningen

Bron: www.afca.nl

Groningen-thuis: winnen en kijken wat de concurrentie morgen gaat doen.

Het was een en al hectiek deze week, uiteraard veroorzaakt door de vreselijke mishandeling in Almere. Je vraagt je af waarom de KNVB heeft besloten het betaald voetbal wel doorgang te laten vinden.

Tijdens de wedstrijd in Madrid vond een jeugdspelertje het nodig om zich negatief uit te laten over Dirk. Ook dat is een gebrek aan opvoeding.

In het Parool deze week een interview met Daley: mooi om te lezen, hij is een kind van de club Ajax. Op met dat contract, en snel.

De tweede zaterdagavondwedstrijd op rij in de Arena, het blijft een vreemd competitieschema wat de KNVB voor Ajax in elkaar heeft gedraaid.

Boertje begint met een wijziging: Poulsen is geblesseerd geraakt in Madrid. Landgenoot Schöne is zijn vervanger. Opvallend: Mickey zit weer eens bij de wedstrijdselectie, Sana is er niet.

Bij Groningen is Soek afwezig, geblesseerd.

410 kleurt erg mooi rood en wit als de spelers het veld opkomen.

De een minuut stilte voor de grensrechter uit Almere bezorgt iedereen kippenvel. De boodschap is duidelijk, nu maar hopen dat iedereen de boodschap ook begrijpt.

……

Lees het volledige artikel op http://www.afca.nl/verslagen/game-talk-van-opa-spoor-ajax-groningen/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=game-talk-van-opa-spoor-ajax-groningen