Jong Ajax weet niet te winnen van Willem II (1-1)

Bron: ajax1.nl

Jong Ajax heeft voor de vijfde maal puntverlies geleden in de Jupiler League. Ondanks een goal van Lucas Andersen in de eerste helft eindigde Jong Ajax – Willem II in een 1-1 gelijkspel. Bruno Andrade was kort na rust trefzeker vanaf elf meter, nadat Kenny Tete zijn tegenstander in het strafschopgebied neerlegde.

De eerste helft stond in het teken van prima reddingen en een lekker doelpunt. Jasper Cillessen nam plaats in het doel van Jong Ajax en de beloftenploeg mocht daar dankbaar voor zijn. De tweede keeper van Ajax hield zijn ploeg meerdere keren op de been in de slotfase. “ Ik heb bij vlagen genoten van het keeperswerk van Jasper”, vertelde trainer Fons Groenendijk dan ook op de website van Ajax. Ondanks het overwicht van Willem II viel de goal aan de andere kant. Met een fraaie actie speelde Lucas Andersen zichzelf vrij, om vervolgens doeltreffend uit te halen. Het veldoverwicht van Jong Ajax nam toe, maar doelpunten vielen er niet meer.