De Jong is fit, maar negentig minuten uitgesloten

Bron: www.ajaxlife.nl

Zo ver we weten, heeft Utrecht alleen geen vliegveld...© ProShots

Siem de Jong is terug! En dat is voor de derde keer dit seizoen. De aanvoerder heeft op weg naar het treffen met FC Utrecht de ziekenboeg verlaten en traint al een aantal dagen voluit met de groep.

De Jong haakte daags voor de topper tegen PSV af met opnieuw een hamstringkwetsuur, al was het allemaal niet zo ernstig. Dat deelt Frank de Boer. We hoeven dus niet heel erg verbaasd te zijn dat de nummer tien weer van de partij is.

“Siem zit bij de selectie en als hij erbij is, kan-ie ook starten. Siem denkt dat hij er klaar voor is, maar ik kan niet in zijn lichaam kijken. Dokters wel, maar soms ook niet. Als Siem erbij is, kan hij starten. Maar een volledige wedstrijd is uitgesloten,” verduidelijkt De Boer tijdens het persgesprek.

Naast de terugkeer van De Jong staat het licht ook op groen voor Daley Blind en Stefano Denswil. Blind werd na de training vrij uitgebreid behandeld aan zijn onderrug, Denswil trainde apart van de groep. De verdediger heeft een lichte kwetsuur aan zijn hamstring, maar deelde met Ajax Life dat het alweer een stukkie beter ging.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=15090