De Boer heeft blind vertrouwen in Daley en Danny

Bron: ajax1.nl

Vandaag werd de invulling van de technische staf bij het Nederlands elftal bekend. Guus Hiddink neemt na het Wereldkampioenschap in Brazilië het stokje over van Louis van Gaal. Hiddink verlaat na het Europees Kampioenschap in 2016 de staf weer, waarna Danny Blind op zijn beurt weer aan de slag kan als bondscoach. Op de persconferentie voorafgaande aan de wedstrijd Ajax – FC Twente ging het kort over Daley Blind en zijn vader bij Oranje.

“Als er twijfel is of Daley een speler voor het Nederlands elftal is, dan is het lastig met Danny Blind op de bank. Maar die twijfel is er nu niet en Danny is heel rechtlijnig, dus hij kiest gewoon de beste die erbij horen. Ook bij Ajax heeft hij altijd de beslissing daarover gelaten aan de hoofdcoach”, zegt Frank de Boer.

Daley Blind is dit seizoen sterkhouder bij Ajax en dit doet hij vooral vanaf het middenveld. Door het wegvallen van Kevin Strootman, de middenvelder van AS Roma liep een zware knieblessure op, kan Daley Blind de ticket naar Brazilië alvast boeken. Nederland neemt het op tegen Spanje, Chili en Australië.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/de-boer-heeft-blind-vertrouwen-in-daley-en-danny/