Geschorste Blind, Van Rhijn trekken kicksen aan tegen ADO

Bron: www.ajaxlife.nl

Ouderwets aan de noodrem trekken, dus geel© ProShots

Mogelijk, eventueel, misschien, dat zijn wel woorden die op de wedstrijd tegen ADO Den Haag geplakt kunnen worden. Afhankelijk van hoe laat de wedstrijd gespeeld wordt en de uitslag bij PSV - Feyenoord zou het de kampioenswedstrijd kunnen zijn.

Eén zekerheid hebben we wel voor die wedstrijd, Ajax het moet doen zonder Daley Blind en Ricardo van Rhijn. Beide spelers zijn geschorst, omdat ze tegen Vitesse hun vijfde gele kaart van het seizoen pakten.

Blind trok aan de noodrem toen een van de huurlingen van Chelsea doorbrak na balverlies van Lerin Duarte. “Het is geen slim moment,” zegt Blind na de wedstrijd tegen een groepje journalisten. Hij wist direct dat het geel was en heeft geen moment aan rood gedacht. “Ik twijfelde totaal niet of hij rood zou geven. Ik was me er gelijk van bewust dat het geel was, daardoor baalde ik zo.”

Als Feyenoord zondag van PSV wint, wordt de kampioenswedstrijd weer een week uitgesteld en zijn Blind en Van Rhijn er wel bij. “Ook dat zou nog kunnen. Ik hoop niet dat Feyenoord wint. We moeten zelf de wedstrijd winnen en dan zien wel hoe het loopt.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=15454