Viergever moet zich richten op positie Blind: ‘Achterin is het al goed bezet’

Bron: www.ajaxfanzone.nl

Nick Viergever werd in de aanloop naar het nieuwe seizoen door Ajax gehaald als opvolger van de mogelijk vertrekkende Niklas Moisander. Alles liep echter anders in Amsterdam, de Finse verdediger bleef en Daley Blind trok de deur van de Amsterdam ArenA achter zich dicht. Door het vertrek van de Oranje-international moet de van AZ gekomen speler zich richten op de positie van verdedigende middenvelder.

“Niklas Moisander blijft en achterin is het dus goed bezet. Het middenveld op dit moment wat minder dus ik denk dat dat wel zo is”, aldus Viergever tegenover Ajax TV.

Het vertrek van Blind kwam voor Viergever niet echt als een verrassing, dat dit pas net voor het sluiten van de transfermarkt definitief werd vond hij echter wel vervelend. “Blind heeft hier heel lang gezeten en een bijdrage geleverd aan het succes van Ajax. Hij was een belangrijke schakel, maar dat was Siem de Jong ook. Dat het op de laatste dag van de transfermarkt gebeurt is zuur, maar het zat er wel in dat hij weg zou gaan.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxfanzone.nl/2014/09/viergever-moet-zich-richten-op-positie-van-blind-achterin-is-het-goed-bezet/