Voorbeschouwing Willem II - Ajax

Bron: www.ajaxlife.nl

Bij de laatste editie van Willem II - Ajax zagen we een vliegtuigje.© Pro Shots

Door, door, door. We moeten wel. Willem II staat alweer voor de deur. Of nou ja, het is een uitwedstrijd, dus het is handiger als we voor de deur van het Koning Willem II-stadion gaan staan, en dan naar binnen om drie punten op te halen. Goed, voorbeschouwen maar.

Als Ajax iets niet moet doen op dit moment is het wel tegenstanders onderschatten. Het is nou niet zo dat Ajax de pannen van het dak speelt... Frank de Boer liet geconfronteerd met de goede cijfers van Ajax tegen Willem – Ajax verloor deze eeuw nog maar een keer in Tilburg – dan ook weten dat er van onderschatting geen sprake is.

“Ik denk dat Willem II heeft bewezen dat het gewoon een goed voetballend team is,” vertelt De Boer tijdens het wekelijkse perspraatje “Alleen tegen Twente hadden ze een off-day, hoorde ik. Ze staan gewoon waar ze horen te staan en ze spelen ook nog leuk voetbal. Dan spelen we ook nog in het Willem II-stadion. We onderschatten ze zeker niet. Aan de statistieken tegen Willem II hebben we niets. We moeten zorgen dat we geconcentreerd zijn om een goed resultaat te behalen.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=17075