Denen doen het voor Ajax tegen Cambuur

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax heeft zondagmiddag met 3-0 gewonnen van SC Cambuur. Na een matige eerste helft bracht de openingstreffer van Viktor Fischer na de rust wat extra flair in de ploeg. Een tweede goal van Fischer en een rake vrije trap van Lasse Schöne brachten een ruime zege: 3-0.

Waar Frank de Boer vooraf nog uitsprak dat hij hoopte op een open wedstrijd, daar was het vooral Cambuur dat domineerde in de beginfase. Jasper Cillessen zag al snel enkele schoten op zijn doel afkomen en Ajax zette er weinig verheffends tegenover. De enige keer dat het publiek daadwerkelijk opveerde was toen een onschuldige fan uit het stadion werd gezet omdat hij over een hekje was gestapt om een bal te pakken. 

Na de rust leek er even geen verandering in het spelbeeld, maar een goal van Fischer bracht de bevrijding. De Deen stond aan het einde van een mooie rush van Ricardo Kishna: 1-0. Niet veel later was het opnieuw raak voor Fischer, die dit keer met links hard raak schoot. 

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/87738/denen-doen-het-voor-ajax-tegen-cambuur