'Sar' moet problemen binnen technisch hart oplossen

Bron: www.ajaxlife.nl

Sar gaat zich bij Ajax nu ook met voetbalzaken bezighouden. © Pro Shots

Edwin van der Sar is de man die Ajax door woelige tijden moet loodsen. 'Sar' wordt voorzitter van het technisch hart en moet alle neuzen weer dezelfde kant zien op te krijgen. Hier ontbrak het de laatste tijd aan.

Het technisch hart is tijdens de Cruijffrevolutie het leven geroepen om sturing te geven aan de club. Het probleem is alleen dat er een scheuring ontstond. Moest Ajax vol inzetten op de eigen jeugd of is het prima als enkele aankopen worden gedaan? Simpel gezegd was dat het twistpunt.

De situatie ontstond zelfs dat Wim Jonk niet eens meer aanschoof bij vergaderingen, omdat er toch niet naar hem werd geluisterd. Van der Sar wordt nu als voorzitter boven Dennis Bergkamp, Frank de Boer, Jonk en Marc Overmars geplaatst.

Twee dingen zijn het vermelden waard: De Boer zat eerst wel, toen niet en nu weer wel in het technisch hart en Overmars is slechts nog verantwoordelijk voor het aan- en verkoopbeleid. De overige voetbalzaken vallen vanaf nu binnen de nieuwe portefeuille van Van der Sar.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=18181