Ajacieden laten elkaar niet los bij Oranje

Bron: www.ajaxlife.nl

Ajax is hofleverancier van Oranje. Sommige mensen vinden dat stom, maar voor de Ajacieden in kwestie is het fijn. Zeker voor Anwar el Ghazi, Riechedly Bazoer, Kenny Tete en Jairo Riedewald, voor wie het allemaal nog redelijk nieuw is. De vier zoeken elkaar dan ook veel op.

Tete en Riedewald zaten al eerder bij de selectie van Oranje. Riedewald maakte zelfs al zijn debuut. Voor El Ghazi en Bazoer is het de eerste keer. De aanvaller geeft voor de camera van Ajax TV dan ook toe dat hij het wel een beetje spannend vond. “Voor de eerste keer melden, de jongens leren kennen.”

“Maar het is allemaal wel goed gegaan,” stelt El Ghazi ons gerust. “De jongens hebben me goed opgevangen. Sowieso kende ik al veel spelers. Het is geweldig om tussen zulke grote spelers te staan. Ik voel me heel erg vereerd.”

Dat El Ghazi nu tussen grote jongens als Wesley Sneijder en Klaas-Jan Huntelaar staat, betekent niet dat hij al gelijk veel met ze optrekt. Hij kiest eerst nog voor de veiligheid van de voor hem bekende jongens. “Vooral maandag waren we met z’n vieren aan elkaar geplakt.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=18401