Column: Wie brengt Road Runner ten val?

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

10 november 2015, de dag waarop Plan Cruijff door de shredder ging. De laatste persoon die nog werkte volgens de in 2012 ingezette route is kaltgestellt. Plan Cruijff is (voorlopig) niet meer!

En eerlijk is eerlijk. Wim Jonk heeft het er zelf naar gemaakt. Hoe haal je het in je hoofd om stelselmatig niet op vergaderingen te verschijnen? Vergaderingen met mensen die het afgesproken beleid bij Ajax terzijde leggen. Tsjonge jonge, hoe durf je!

Dan heb je daar je collega Marc Overmars. Vroeger bekend bij het publiek als Road Runner. Een bijnaam die hij kreeg doordat hij iedere tegenstander moeiteloos voorbij wist te rennen.  Voor de niet-tekenfilmfans onder ons: de echte Road Runner is een pijlsnel tekenfilmfiguur die meerdere keren op miraculeuze wijze wist te ontsnappen aan boobytraps opgezet door een ander tekenfilmfiguur, Wile E. Coyote.

Voor de Road Runner uit Epe gaat deze vlieger ook op. Fout op fout en blunder op blunder worden gemaakt, maar nog steeds zit hij op het pluche als Technische Dir… Oh nee, wacht! Hij is inmiddels gedegradeerd tot Directeur Spelersbeleid, excuus.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/column-wie-brengt-road-runner-ten-val/