Na Jonk en Jongkind nog zes medewerkers vertrokken

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Wat al verwacht werd, wordt nu werkelijkheid. Niet alleen Wim Jonk en Ruben Jongkind zijn vertrokken. Ook andere medewerkers van het duo zijn loyaal en trekken hun conclusies. Het trio Jasper van Leeuwen (manager jeugdscouting), Matthias Kohler (coördinator methodologie; ook de rest van de afdeling vertrekt) en Michel Hordijk (voormalig technisch manager onderbouw) leggen ook hun taken neer, zo meldt Voetbal International.

De afdeling methodologie was gericht om de speelwijze en trainingsfilosofie te bewaken en te ontwikkelen en om een rode draad in de jeugdopleiding te creëren. De afdeling methodologie was nog maar sinds afgelopen zomer actief. Van Leeuwen en Hordijk waren twee hervormers van het jeugdvoetbal verantwoordelijk voor o.a. de Twin Games, het Ajax Talenten Programma en de jeugdscouting. De scouting was bezig met een reorganisatie. Hordijk richtte zich als coördinator onderbouw vooral op het verbeteren van de technische vaardigheden bij de jongste jeugdelftallen.

Volgens Pieter Zwart van Voetbal International zullen er nog 3 of 4 medewerkers vertrekken bij Ajax.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2015/12/07/na-jonk-en-jongkind-nog-drie-medewerkers-vertrokken/

Gegevens