Riedewald: 'Of de titel alles vergoedt? Tuurlijk, sowieso'

Bron: www.ajaxlife.nl

Riedewald kan het CL-deuntje even niet horen. © Pro Shots

De winterstop is nog ruim een week weg en we moeten al gaan nadenken of het seizoen nog valt te redden. Is alles vergeten en vergeven als Ajax erin slaagt voor de 34ste keer kampioen te worden? Jairo Riedewald vindt van wel.

Het zijn magere tijden in de Amsterdam Arena. De Ajacieden zijn weliswaar al zo'n beetje het hele seizoen koploper van de eredivisie, op andere vlakken kunnen ze het niet bolwerken. Slechts twee van de tien Europese wedstrijden werden gewonnen gebekerd wordt er ook al niet meer.

Met andere woorden: als we leuke herinneringen willen hebben aan seizoen 2015/2016 zal er een schaal uitgereikt moeten worden aan de aanvoerder. “Of kampioen worden alles vergoedt? Tuurlijk, sowieso,” antwoordt Riedewald op de vraag van Ajax Life.

“Kampioen worden is wat je wilt, daar doe je het voor. We hadden door moeten gaan in de beker, maar jammer genoeg is dat niet gelukt. Hetzelfde geldt voor Europees voetbal. Dus moeten we nu alles op de competitie zetten, ook om weer in de Champions League te komen,” vervolgt de verdediger.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=18851