De Boer mag alleen spits aantrekken als Ajax speler verkoopt

Bron: ajaxfanzone.nl

Frank de Boer wil deze maand een nieuwe spits toevoegen aan zijn selectie, zo laat de trainer vanuit het trainingskamp in Belek weten aan De Telegraaf. De Boer is echter ook op de hoogte van het beleid van Ajax en dat is dat er eerst een speler zal moeten worden verkocht alvorens er zaken worden gedaan.

Marc Overmars schijnt inmiddels diverse gesprekken te hebben gevoerd met diverse kandidaten waaronder met Bertrand Traore van Chelsea. Zijn komst lijkt inmiddels van de baan omdat interim-manager Guus Hiddink geen spelers wil laten vertrekken in de winterse transferperiode. Bij Ajax wacht men nog altijd op een akkoord tussen Ricardo van Rhijn en Galatasaray terwijl men ook hoopt dat Nicolai Boilesen de club verlaat. Mocht Van Rhijn worden verkocht dan zal Leeroy Owusu van Jong Ajax de tweede man worden achter Kenny Tete. Indien een van de spelers dus vertrekt dan zal Ajax een nieuwe spits aantrekken. De Boer schat de kans op 50/50.

Bron: De Telegraaf

Likes(37)Dislikes(45)

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2016/01/08/de-boer-mag-alleen-spits-aantrekken-als-ajax-speler-verkoopt/