Huntelaar over Ajax ‘Klausel’: ‘Weet niet precies wat er in mijn contract staat’

Bron: ajaxfanzone.nl

Klaas Jan Huntelaar bereidt zich momenteel met Oranje voor op de oefenwedstrijd tegen Engeland van aanstaande dinsdag. De spits kwam zondag  tijdens de training vervelend in aanraking met doelman Jasper Cillessen die daarbij zijn neus brak. Huntelaar liet naderhand weten geschrokken te zijn van het voorval en kreeg tevens een vraag voorgeschoteld over de Ajax ‘Klausel’ in zijn contract.

Afgelopen zomer probeerde Frank de Boer om Huntelaar te verleiden tot een terugkeer naar Ajax maar kreeg een negatief antwoord van de spits. Het Duitse Bild wist afgelopen week te melden dat Huntelaar een Ajax ‘Klausel’ in zijn contract heeft staan waardoor Ajax hem komende zomer gratis kan oppikken bij zijn huidige werkgever Schalke’04. ‘Ik weet niet precies wat er allemaal in mijn contract staat”, zei hij met een grote grijns. “We zijn hier bij Oranje, dus daar moet het over gaan’. Huntelaar stond tussen 2006 en 2009 ook al onder contract bij Ajax. Hij scoorde toen 105 keer in 136 duels.

Bron: ANP

Likes(144)Dislikes(5)

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2016/03/28/huntelaar-over-ajax-klausel-weet-niet-precies-wat-er-in-mijn-contract-staat/