Na Klaassen en Cillessen loopt ook Bazoer blessure op bij Oranje

Bron: ajaxfanzone.nl

Frank de Boer zal dinsdagavond wel even hebben gevloekt bij het aanschouwen van de oefeninterland tussen Engeland en Oranje. De trainer die zelf herstellende is van een operatie aan zijn achillespees moest  zondag vernemen dat Jasper Cillessen zijn neus brak op de training en daar bleef het niet bij. Davy Klaassen liet weten last te hebben van knieklachten waardoor hij de wedstrijd op Wembley liet schieten.

Riechedly Bazoer kon wel starten in het keurkorps van Danny Blind maar ging in de 78ste minuut geblesseerd naar de kant. Of het drietal inzetbaar is tegen PEC Zwolle zondag, is nog niet duidelijk. Overigens won Oranje op Wembley door een benutte strafschop van Janssen en een doelpunt van Narsingh. De wedstrijd stond natuurlijk ook in het teken van Johan Cruijff die groots werd herdacht op Wembley.  In de veertiende minuut verscheen het gezicht van de legendarische Nummer 14 op de borden en eerde Wembley de donderdag overleden Nederlander met een staande ovatie.

Bron: De Telegraaf

Likes(24)Dislikes(53)

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2016/03/29/na-klaassen-en-cillessen-loopt-ook-bazoer-blessure-op-bij-oranje/