De Boer hoopt op een doelpunt in veertiende minuut

Bron: www.ajaxlife.nl

De Boer meldt zich zondag op krukken in de Arena. © Pro Shots

Er staat zondag in en rondom de Amsterdam Arena van alles te gebeuren om Johan Cruijff te eren. Dat is logisch. Maar er moet ook door Ajax worden gewonnen van PEC Zwolle. Vergeet niet dat er nog altijd een titelrace gaande is. Frank de Boer hoopt dat Ajax er een mooie dag van maakt.

De trainer heeft met de selectie gesproken over wat er zondag allemaal staat te gebeuren, rondom het afscheid van Cruijff. Hij hoopt dat zijn spelers voldoende gefocust zijn om niet te worden afgeleid. Het afscheid van de nummer veertien is voor De Boer een 'belangrijke randzaak'.

Het toppunt van deze 'belangrijke randzaak' wordt waarschijnlijk de veertiende minuut. Grote vraag is dan ook: wordt de wedstrijd onderbroken? “Zoiets moet je bespreken met de scheidsrechter en de tegenstander. Dat is niet gebeurd,” geeft De Boer aan tijdens zijn perspraatje.

“Als het hele stadion gaat staan om te applaudisseren, is dat ook mooi. Laten wij dan gelijk maar scoren in de veertiende minuut,” vervolgt de trainer, over een passende geste van zijn elftal aan de beste Ajaxspeler in de geschiedenis van de club.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=19540