Ajax gaat in de zomer wederom voor Huntelaar (Incl video)

Bron: ajaxfanzone.nl

Na enkele mislukte pogingen lijkt Ajax het aankomende zomer weer te gaan proberen bij Klaas Jan Huntelaar. Dit beweert het AD. De spits wordt als een uitstekende optie naast mogelijke aankoop Haller en huidige spits Milik gezien om niet alleen scorend vermogen maar ook ervaring in de ploeg te brengen.

Frank de Boer heeft al vaker aangegeven Huntelaar graag toe te voegen aan de selectie, maar tot op heden waren de pogingen van de Amsterdammers vruchteloos. Huntelaar zit bij Schalke op dit moment echter op een slecht pad, na 61 doelpunten in zijn eerste twee seizoenen wil het de laatste tijd niet lukken. Huntelaar is inmiddels 32 jaar oud en met een nieuw technisch directeur lijkt er voor Huntelaar weinig kans op speeltijd meer te zijn.

Dat Huntelaar welkom is bij Ajax zal menig fan het over eens zijn, de spits heeft zelf echter eerder aangegeven liever niet op kunstgras te voetballen en uiteraard zijn er voor spelers van zijn kaliber genoeg opties om nog een grote financiële klapper te maken.

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2016/04/19/ajax-gaat-in-de-zomer-wederom-voor-huntelaar/