Wie heeft de toekomst?

Bron: www.afcasupportersclub.nl

Hoe zet je je eigen club voor lul voor heel Nederland en Europa? Om antwoord op die vraag te krijgen, raden wij u aan om de dvd van de wedstrijd De Graafschap-Ajax, gespeeld op 8-5-2016 aan te schaffen (overal te koop behalve in Amsterdam). De wedstrijd waar alles fout ging wat er maar fout kon gaan, kost nu maar €4,95 op vertoning van elke willekeurige clubpas.

Een falende technische staf en een falende spelersgroep in optima forma te zien in miljoenen huishoudens, dat kan en mag niet meer voorkomen bij een club als Ajax. Een kampioenschap op zo'n manier verliezen is met geen woorden te beschrijven, zal men ook niet vergeten en kan men zeker niet vergeven.

De wedstrijd begon met een onbegrijpelijke basisopstelling (niets geleerd van de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht?), gevolgd door een onbegrijpelijke tactiek en kwam aan z'n eind met onbegrijpelijke wissels. Na 90 minuten knoeien en prutsen op het groene laken kwam er een kater die met geen medicijn te bestrijden valt en één ding is zeker: Dit zal nog jaren zal doordreunen in Ajax-supportersland

……

Lees het volledige artikel op http://www.afcasupportersclub.nl/15-columns/2627-wie-heeft-de-toekomst