Interesse Ajax in Nikola Vlašić

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Sport in a Storm.com schrijft dat bij drie Nederlandse clubs, namelijk Ajax, AZ en PSV de jonge Kroaat Nikola Vlašić in beeld is verschenen. Op dit moment speelt de 19-jarige middenvelder voor Hajduk Split. Hij begon zijn voetbalcarrière ten noorden van Split bij het kleine NK Omladinac.

Verslaggever Tomislav Gabelic van Goal.com meldde in januari 2016 reeds dat Vlašić een prachtig aanbod vanuit Engeland naast zich heeft neergelegd. Hierbij zou het zijn gegaan om een bod van €10 miljoen en was afkomstig van een niet met name genoemde Premier League club. Destijds werd Vlašić aan clubs zoals Arsenal, Chelsea, Tottenham Hotspur en Inter Milan gekoppeld.

Omdat de familie Vlašić de voorbereiding van Blanka, Nikola´s oudere zuster, op de Olympische spelen in Rio de Janeiro niet wilde verstoren, ging men niet op deze aanbieding in. Hoogspringster Blanka werd trouwens twee maal wereldkampioen in deze discipline. Ook won zij een Olympische zilveren medaille in Peking (2008) en later een bronzen medaille in Rio.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2016/10/14/interesse-ajax-nikola-vlasic/