De Boer en Spaan begrijpen onvrede El Ghazi: ‘Traoré presteert al weken niks’

Bron: ajaxfanzone.nl

Anwar El Ghazi is door de technische staf van Ajax voor een maand teruggezet naar het tweede elftal. Reden voor de straf is een ruzie met trainer Peter Bosz. El Ghazi zou de trainer geduwd hebben en hem hebben gevraagd of hij nog meer vriendjes ging opstellen, doelend op zijn concurrent Bertrand Traoré, waarmee Bosz eerder bij Vitesse al werkte.

Dit seizoen huurt Ajax de aanvaller van Chelsea, maar hij speelt tegenvallend. Ajax-volger Henk Spaan vindt dat El Ghazi inmiddels de voorkeur moet krijgen als rechtsbuiten. “Zittend op de reservebank kijkt El Ghazi al wekenlang naar het speeltuinvoetbal van Traoré. Zo gek was zijn vraag dus niet of Bosz nog meer vriendjes ging opstellen. Zijn er soms afspraken tussen Ajax, of Bosz, en Chelsea gemaakt over de hoeveelheid wedstrijden die Traoré moet spelen? Ik zeg: enkele reis Londen die Traoré. En El Ghazi in het eerste, na excuses aan Bosz voor het omver duwen, anders verkopen ze hem niet eens aan Middlesbrough”, aldus Spaan in zijn column voor het Parool.

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2016/11/01/de-boer-en-spaan-begrijpen-onvrede-el-ghazi-traore-presteert-al-weken-niks/