Ajax Jeugd: O15 lijdt eerste nederlaag

Ajax O15 heeft de eerste nederlaag geleden van dit seizoen. Op Sportpark de Toekomst was Vitesse O15 met 0-3 te sterk.

Het team van Nordin Wooter startte met een flink aantal jonge spelers. Mede hierdoor waren de Arnhemmers fysiek een stuk sterker. Al vroeg in de wedstrijd kreeg Ajax de eerste tegentreffer te verwerken, hetzelfde gebeurde in de tweede helft. Vier minuten na rust maakte Vitesse de 0-2. Wooter bracht met Soulyman Allouch, Sontje Hansen, Kenneth Taylor, Ki-Jana Hoever en Max de Waal gelijk een groot aantal basisspelers binnen de lijnen. Het zorgde uiteindelijk niet voor het gewenste effect. Vitesse scoorde in de laatste minuut van de wedstrijd nog de 0-3.

Opstelling Ajax O15:Zimonyi; Misidjan, Warmerdam, Bonnah, Scholten; De Vries, Beelen, Unuvar; Pynadath, Hoogewerf, El Kadiri.

Wissels: Dieker, Hoever, Aksit, Taylor, De Waal, Hansen, Allouch.

Wedstrijdverloop Ajax O15-Vitesse O15:’12. 0-1 Vitesse’39. 0-2 Vitesse’70. 0-3 Vitesse