[Update II] Traoré traint weer op De Toekomst

Bron: www.ajaxshowtime.com

Aanvaller Bertrand Traoré was woensdagochtend nog niet aanwezig op de training van Ajax. Dat laat de Amsterdamse club weten via Ajax.nl.

De Burkinees was de afgelopen weken afwezig vanwege zijn deelname aan de Afrika Cup. Afgelopen zaterdag speelde hij daar voor Burkina Faso, dat derde werd, zijn laatste wedstrijd van het toernooi. Ajax geeft verder geen reden op voor de afwezigheid van de huurling van Chelsea.

Donderdag is de selectie van Ajax vrij, waarna men vanaf vrijdag met mogelijk Traoré de voorbereiding op het duel met Sparta Rotterdam van aankomende zondag zal hervatten. De Amsterdammers trainen verder ook nog op zaterdagmiddag.

Update - 00.11 uur (9 februari 2017)Ajax lijkt aankomende zondag gewoon te kunnen beschikken over Bertrand Traoré, zo meldt Telegraaf-journalist Mike Verweij via Twitter. De Burkinees vliegt donderdag, via Parijs, terug naar Amsterdam. De aanvaller is naar het schijnt fit en daarmee zo goed als zeker inzetbaar voor Ajax in het duel met Sparta.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/102293/update-ii-traore-traint-weer-op-de-toekomst