‘Ajax met De Ligt en Kluivert aan de aftrap tegen Schalke’

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Ajax-trainer Peter Bosz lijkt zijn elftal voor vandaag wel rond te hebben als we het Algemeen Dagblad moeten geloven. Er zullen een aantal zaken veranderen in vergelijking met afgelopen zondag.

Toen speelden de Amsterdammers tegen Heerenveen met David Neres in de basis. De Braziliaanse rechtsbuiten wordt nu weer vervangen door Justin Kluivert. Bertrand Traoré speelt in de spits en Amin Younes staat linksbuiten. Het middenveld verandert niet. Lasse Schöne zal als verdedigende middenvelder acteren en Klaassen en Ziyech vervullen de andere posities op het middenveld. Sinkgraven is nog steeds geblesseerd. De linksback werd vorige week donderdag vervangen in de rust van Ajax – Schalke. Nick Viergever zal nu als linksback spelen en Matthijs de Ligt zal daardoor als centrale verdediger naast Sanchez staan.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Onana; Veltman, Sanchez, De Ligt, Viergever; Klaassen, Schöne, Ziyech; Kluivert, Traoré en Younes.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2017/04/20/ajax-met-de-ligt-en-kluivert-aan-de-aftrap-tegen-schalke/