Telegraaf: Ajax richt pijlen op Schmidt

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax is in haar zoektocht naar een vervanger voor de naar alle waarschijnlijkheid naar Dortmund vertrekkende Peter Bosz uitgekomen bij Roger Schmidt, zo meldt De Telegraaf. De Amsterdammers drongen eerder bij de KNVB al aan op het aantellen van Schmidt als vervanger van oud-bondscoach Danny Blind. 

De krant, die normaal gesproken op Ajax-gebied goed ingevoerd is, stelt dat meerdere bronnen binnen de club bevestigen dat Ajax inderdaad haar pijlen heeft gericht op de Duitse oefenmeester. De Amsterdammers troffen Schmidt al eens tegen Red Bull Salzburg, de ploeg van Frank de Boer had destijds geen schijn van kans tegen de ploeg uit Oostenrijk. 

Schmidt zit op dit moment zonder club, aangezien hij eerder dit seizoen werd ontslagen bij Bayer Leverkusen wegens tegenvallende resultaten. Echter heeft de coach met met een vierde plek in het seizoen 2014/15 en een derde plek in het seizoen 2015/16 in de Bundesliga laten zien met de besten mee te kunnen. 

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/105405/telegraaf-ajax-richt-pijlen-op-schmidt