‘Ajax doet bod van 15 miljoen op Braziliaanse verdediger Caio’

Bron: ajaxfanzone.nl

Na het aantrekken van Maximilian Wöber liet Marc Overmars weten dat er geen nieuwe verdedigers meer bij zouden komen bij Ajax, maar de ploeg lijkt toch nog op zoek te zijn naar nog meer defensieve versterking. Volgens R7 Sports heeft Ajax een bod van vijftien miljoen euro uitgebracht op de Braziliaanse verdediger Rodrigo Caio Coquette Russo, kortweg Caio. In hoeverre de uitschakeling tegen Rosenborg nog invloed heeft op een eventuele transfer is niet bekend.

De Braziliaanse journalist Alison Souza meldt op Twitter zelfs dat de deal al helemaal rond is, maar zo ver gaat R7 Sports niet. Dat medium stelt echter wel dat de kans bestaat dat de 24-jarige Caio komende zondagavond tegen Palmeiras zijn laatste wedstrijd voor São Paulo speelt, de club waarbij de drievoudig international van Brazilië nog tot nieuwjaarsdag 2022 onder contract staat. De 24-jarige Caio speelde in totaal tot nu toe 157 officiële wedstrijden voor São Paulo en kwam daarin tot vijf doelpunten en vijf assists.

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2017/08/25/ajax-doet-bod-van-15-miljoen-op-braziliaanse-verdediger-caio/