Blind: ‘Ik werd weggehoond vanwege keuze voor De Ligt. Daar komt men nu op terug’

Bron: ajaxfanzone.nl

In een groot artikel in Voetbal International wordt Matthijs de Ligt belicht. Het weekblad laat vier man aan het woord. Danny Blind, MArcel Keizer, Barry Hulshof en Peter Bosz. Blind liet als bondscoach de verdediger op 17-jarige leeftijd al zijn debuut maken. “Ingegeven door blessures kwamen we bij Matthijs uit. Hij was vierde keuze, maar in mijn ogen er wel klaar voor. Het liep anders dan gehoopt en gedacht, maar nu, een jaar later, ziet eenieder zijn specifieke kwaliteiten,” geeft Blind aan. “Ik werd destijds weggehoond vanwege mijn keuze voor Matthijs. Daar lijken veel mensen inmiddels wel van terug te komen.”

“Hoelang De Ligt nog bij Ajax speelt? Dat is niet te zeggen. We kunnen hem allemaal nog graag bij Ajax willen zien, maar de realiteit is in het huidige voetbal anders. Als een club van het kaliber Barcelona zich meldt, dan wordt het proces in werking gezet. Dat houd je niet tegen, zo zit de markt gewoon in elkaar”, aldus Blind.

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2018/03/21/blind-ik-werd-weggehoond-vanwege-keuze-voor-de-ligt-daar-komt-men-nu-op-terug/