Telegraaf: Van der Sar heeft gefaald; Spelers ergeren zich aan Ten Hag

Bron: ajaxfanzone.nl

In een uitgebreide analyse in De Telegraaf wordt gekeken naar Edwin van der Sar. Als de algemeen directeur zoals beloofd zijn functioneren kritisch tegen het licht zal houden, kan er volgens het dagblad maar één conclusie volgen: gefaald. Ook wordt er kritisch gekeken naar Erik ten Hag, die tot nu toe veel meer fout dan goed doet, waardoor hij zijn eigen positie ondermijnt. Ten Hag is tot dus ver een defensieve denken en in vele opzichten beslist geen typische Ajax-coach. In alle opzichten scoort hij ook slechter dan Marcel Keizer, terwijl Keizer aan het begin van het seizoen nog het leed rondom Appie Nouri te verwerken kreeg.

Ajax haalde onder Keizer gemiddeld 2,24 punten per wedstrijd, scoorde gemiddeld 3,00 keer en kreeg 0,94 doelpunten tegen. Onder Ten Hag worden 2,23 punten gehaald, scoort Ajax 2,00 keer en krijgt het 1,08 doelpunten per wedstrijd tegen.

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2018/04/16/telegraaf-van-der-sar-heeft-gefaald-spelers-irriteren-zich-aan-ten-hag/