Ajax ongewijzigd ten opzichte van Luik-uit

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax treedt dinsdagavond in dezelfde opstelling aan als waarin het deed in het uitwedstrijd tegen Standard Luik. Voor de wedstrijd tegen Heracles Almelo wijzigde Erik ten Hag de ploeg op enkele plekken, maar die veranderingen zijn nu weer ongedaan gemaakt.

Dat betekent onder andere dat spits Klaas-Jan Huntelaar 'gewoon' weer in de punt van de aanval zal gaan spelen, geflankeerd door David Neres en Dusan Tadic. Kijkend naar het middenveld keren Frenkie de Jong en Lasse Schöne terug in de basiself, waar Carel Eiting en Donny van de Beek tegen Heracles begonnen. Hakim Ziyech completeert het middenrif.

De verdediging is met de terugkeer van Nicolás Tagliafico ook weer terug zoals het een week geleden was. In de tussentijdse Eredivisiewedstrijd mocht Max Wöber zich laten zien op de linksbackpositie, maar daar keert de Argentijn nu terug. Daley Blind, Matthijs de Ligt en Noussair Mazraoui maken de achterhoede compleet. Op doel staat, zoals altijd, André Onana.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/114589/ajax-ongewijzigd-ten-opzichte-van-luik-uit