Kühn weer eens bij Jong, De Wit en Sierhuis niet

Bron: www.ajaxshowtime.com

Nicolas Kühn maakt vrijdagavond weer eens deel uit van de selectie van Jong Ajax. De Duitser deed de afgelopen weken vaak mee met Ajax O19. Dani de Wit en Kaj Sierhuis ontbreken voor de thuiswedstrijd tegen Telstar.

De Wit viel afgelopen week nog in voor Donny van de Beek in de Champions League-wedstrijd tegen Bayern München. Erik ten Hag lijkt hem ook zondag tegen AZ nodig te hebben. De captain van de beloften hoeft op De Toekomst niet op te draven.

Ook Sierhuis ontbreekt, maar dan om andere redenen. De spits is ziek en kan om die reden niet meedoen tegen Telstar. Van de Youth League-selectie van Ajax O19 tegen Bayern O19 komen Sven Botman, Jurgen Ekkelenkamp en Noa Lang terug. 

Jong Ajax zal vrijdagavond weer eens drie punten willen bijschrijven. De regerend kampioen van de eerste divisie is de competitie wisselvallig begonnen met tien punten uit zeven wedstrijden. Het is goed voor de tiende plaats. Tegenstander Telstar heeft op plek twaalf slechts één punt minder. 

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/115996/kuhn-weer-eens-bij-jong-de-wit-en-sierhuis-niet