Ajax werkt aan doelsaldo in Kralingse schiettent

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax heeft zondagmiddag tegen Excelsior flink aan het doelsaldo gewerkt. De Amsterdammers deden in een Kralingse schiettent liefst zeven keer een duit in het zakje. Donny van de Beek blonk uit. 

Van de Beek en Kasper Dolberg mochten in de basis beginnen en hierdoor begon David Neres op de bank. De keuze van Erik ten Hag pakte goed uit, want eerstgenoemde liet zich gedurende de hele wedstrijd gelden. Na een halfuur opende de middenvelder de score toen hij doorbrak in de zestienmeter en de bal koelbloedig onder Excelsior-keeper Sonny Stevens doorschoof.

De goal was een logisch vervolg op een eerste helft vol met doelpogingen. Ajax werd meermaals via de zijkanten gevaarlijk en ook Excelsior liet af en toe een speldenprik zien middels een lage voorzet. Het slotakkoord van het eerste bedrijf was voor Lasse Schöne, die met zijn handelsmerk werkelijk op fantastische wijze een vrije trap onderkant lat tegen de touwen schoot: 0-2.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/116950/ajax-werkt-aan-doelsaldo-in-kralingse-schiettent