Ten Hag houdt tegen NAC vast aan Tadic-variant

Bron: www.ajaxshowtime.com

Erik ten Hag houdt zondagmiddag tegen NAC Breda vast aan de Dusan Tadic-variant. De coach laat de namen die goed speelden tegen Real Madrid op het wedstrijdformulier staan. Dit betekent opnieuw een basisplaats voor David Neres.

Telkens als Ajax in de Champions League goed speelde met Tadic in de spits, werd Donny van de Beek of David Neres geslachtofferd tijdens het daaropvolgende Eredivisie-duel. Zondag is dat niet het geval, want Ten Hag kiest na het sterke optreden van Ajax tegen Real Madrid voor zowel Neres als Van de Beek in de Ajax-basis. Tadic begint in de spits, waardoor zowel Kasper Dolberg als Klaas-Jan Huntelaar op de bank beginnen.

De rest van de opstelling is hetzelfde. Ajax moet winnen van NAC om het gat met PSV te verkleinen. De Eindhovenaren verloren zaterdagavond bij sc Heerenveen twee punten door met 2-2 gelijk te spelen. Pakt Ajax zondagmiddag om 12.15 uur de drie punten, dan is het gat met de koploper vier punten. 

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/119558/ten-hag-houdt-tegen-nac-vast-aan-tadic-variant