‘Ajax en Barcelona bekijken mogelijkheden samenwerkingsverband’

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax en Barcelona onderzoeken de mogelijkheden om een samenwerkingsverband aan te gaan, zo schrijft de meest verkochte sportkrant van Catalonië; Sport. Volgens het Spaanse medium ontstond het idee tijdens de laatste gesprekken tussen de clubs over de zomerse transfer van Frenkie de Jong naar het Camp Nou. Er zijn legio overeenkomsten tussen Ajax en Barcelona; twee clubs die altijd al een bijzondere relatie hebben gehad.

Sport schrijft dat de directies van Ajax en Barcelona een klik met elkaar hebben, afgezien van het feit dat directeur voetbalzaken Marc Overmars een spelersverleden bij de Catalanen heeft. Barcelona heeft de voorbije jaren altijd een goed gevoel overgehouden aan de onderhandelingen dan wel gesprekken met Ajax en zodoende ontstond in januari het idee om de goede relatie in de toekomst van een officieel karakter te voorzien, aldus Sport. Of een mogelijke transfer van Matthijs de Ligt ook nog mee speelt is niet bekend.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2019/03/20/ajax-en-barcelona-bekijken-mogelijkheden-samenwerkingsverband/