Ajax verslaat Willem II ruim en kent goede generale

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax heeft zaterdagavond ruim weten te winnen van Willem II en kende zodoende een goede generale voor Juventus-thuis. In de eerste helft boden de Tilburgers nog de nodige tegenstand, maar na rust liep de ploeg uiteindelijk ruim uit naar 1-4. De vierde Amsterdamse goal betekende tevens de honderdste Eredivisietreffer van Ajax dit seizoen.

Het begin van de wedstrijd begon redelijk tam, maar na ongeveer vijf minuten werd Ajax voor het eerst gevaarlijk. David Neres kwam voor op links, leek te kunnen uithalen, maar besloot de bal te hakken op Dusan Tadic. Die bal kwam niet aan en dus was de eerste kans verkeken. Hierna volgde even een fase waarin de Amsterdammers het wat lastiger hadden, waarbij namens Willem II een grote kans ontstond. Alexander Isak gaf voor, waarna André Onana de bal voor de voeten van een opponent tikte. De bal eindigde uiteindelijk op de paal.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/121142/ajax-verslaat-willem-ii-ruim-en-kent-goede-generale