Overmars: ‘Ik wil wel graag duidelijkheid voor bepaalde datum’

Bron: ajaxfanzone.nl

De transfertermijn loopt nog tot en met 31 augustus maar Directeur voetbalzaken Marc Overmars wil zo snel mogelijk duidelijkheid hebben omtrent zijn selectie. Ajax begint officieel op 27 juli aan het nieuwe seizoen met de strijd om de Johan Cruijff Schaal tegen PSV, waarna een week later de Eredivisie start en weer drie tot vier dagen later de voorrondes van de Champions League. In de komende weken gaat Overmars om tafel met spelers en hun zaakwaarnemers, zo vertelt hij. ‘Ik wil wel graag duidelijkheid hebben voor een bepaalde datum’, zegt Overmars, die de vraag krijgt of dat voor de start van de voorrondes van de Champions League is (6/7 augustus). ‘Het liefst zo snel mogelijk’, luidt zijn antwoord.

Een van de spelers die mogelijk vertrekt, is Donny van de Beek. Ajax wil hem het liefst behouden, maar Overmars weet ook dat er een dag komt dat de middenvelder vertrekt. ‘Donny speelt ook al drie-vier jaar in de selectie. Hij heeft ook weleens iets van: “het zou leuk zijn om verder te kijken”. Natuurlijk willen we hem graag behouden’, aldus Overmars tegenover de NOS.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2019/07/17/overmars-ik-wil-wel-graag-duidelijkheid-voor-bepaalde-datum/