Transfer Van de Beek pas bespreekbaar na tweeluik tegen PAOK

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax moet serieus vrezen voor een vertrek van Donny van de Beek naar Real Madrid maar heeft daar wel een serieuze eis aan gesteld. De clubleiding van Ajax wil namelijk dat Van de Beek het tweeluik tegen PAOK in de voorronde van de Champions League nog meemaakt alvorens men om tafel gaat met Real Madrid.

De afgelopen dagen melden diverse Spaanse media dat de transfer van Van de Beek een kwestie van uren was maar daar werkt Ajax dus voorlopig niet aan mee. Dinsdagavond staat voor Ajax de belangrijke wedstrijd tegen PAOK op het programma. Op weg naar de groepsfase van de Champions League wil Ten Hag niet met een volledig nieuw middenveld aantreden. Mocht het daadwerkelijk tot een overstap komen, dan raakt Ten Hag zijn volledige middenveld kwijt. Daley Blind is een van de spelers die deel uitmaakt van het nieuwe middenveld. In de Johan Cruijff Schaal tegen PSV en in de Eredivisie tegen Vitesse speelde hij als controlerende middenvelder. Ten Hag heeft inmiddels ook al laten weten dat hij Van de Beek helemaal niet wil missen dit seizoen maar als er clubs van het kaliber Real Madrid aankloppen het een lastige zaak gaat worden om spelers te behouden.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2019/08/05/transfer-van-de-beek-pas-bespreekbaar-na-tweeluik-tegen-paok/