Tadic laat EK-kwalificatiewedstrijd tegen Luxemburg schieten wegens overbelaste spier

Bron: ajaxfanzone.nl

Dusan Tadic zal dinsdagavond geen deel uitmaken van de selectie van Servië dat de EK-kwalificatiewedstrijd speelt tegen Luxemburg. Tadic heeft last van een overbelaste spier zo laat zaakwaarnemer Malenovic weten tegenover De Telegraaf.

Tadic was afgelopen zaterdag tegen Portugal verantwoordelijk voor de assists bij beide doelpunten van Servië maar kon niet voorkomen dat Portugal uiteindelijk met 2-4 won. ‘Dusan gaat nu terug naar Amsterdam om zich te laten behandelen en dat moet ervoor zorgen dat hij klaar is voor de volgende duels met Ajax. Hij heeft in overleg met bondscoach Tumbakovic dit besluit genomen omdat hij geen risico wil nemen’, aldus Malenovic. Aankomende zaterdag speelt Ajax de thuiswedstrijd in de competitie tegen SC Heerenveen en drie dagen later is in de groepsfase van de Champions League OSC Lille de tegenstander in de Johan Cruijff Arena.

Bron: De Telegraaf

 

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2019/09/09/tadic-laat-ek-kwalificatiewedstrijd-tegen-luxemburg-schieten-wegens-overbelaste-spier/

Gegevens