Gametalk Ajax – SC Heerenveen: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Voor Ajax staat zaterdagavond de thuiswedstrijd tegen SC Heerenveen  op het programma. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen. Ajax – SC Heerenveen begint zaterdag om 18:30 uur.

StatistiekenVan de wedstrijd Ajax – SC Heerenveen zijn in de competitie inmiddels 28 edities afgewerkt en daarvan won Ajax er 21, speelde het vier keer gelijk en wist SC Heerenveen drie keer te winnen. Dat laatste gebeurde in 2009 (0-1). Vorig seizoen eindigde Ajax – SC Heerenveen in 4-4 na een 3-1 voorsprong van Ajax. Kik Pierie wist toen nog in het shirt van SC Heerenveen de 4-4 te scoren in de blessuretijd.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2019/09/13/gametalk-ajax-sc-heerenveen-al-het-nieuws-over-deze-wedstrijd-volg-de-wedstrijd-live-via-ons-twitter-account-en-win/