Jeugd: O19 en O17 onderuit, O15 wint van PSV

Zaterdag kwamen Ajax O19, O17 en O15 in actie. O19 en O17 verloren, terwijl O15 wist te winnen van PSV.

Ajax O19

Na het knappe gelijkspel in Londen tegen Chelsea O19 wist het team van trainer John Heitinga zaterdag opnieuw niet te winnen in de O19 Eredivisie. Na de 1-4-nederlaag tegen Almere gingen de Amsterdammers nu met 1-0 onderuit tegen NEC O19.

Wedstrijdverloop NEC O19 – Ajax O19:’48. NEC O19

Opstelling Ajax O19:nnbWissels: nnb

Ajax O17

Op De Toekomst verloor Ajax O17 van AZ zaterdagmiddag. De ploeg van trainer Dave Vos speelde een prima eerste helft en had controle over de wedstrijd. Ar’Jany Martha scoorde twee keer en de Amsterdammers keken tegen een comfortabele 2-0 voorsprong aan. De Ajacieden lieten echter na om de genadeklap uit te delen en scoorde geen derde goal. Aan de andere kant werd een onnodige penalty weggegeven. AZ pakte het buitenkansje uit en kwam vlak voor rust terug in de wedstrijd.