Jong Ajax door overwinning aan kop

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Jong Ajax won maandagavond, zonder het beste spel te laten zien, toch vrij eenvoudig van FC Dordrecht. Quinten Timber en Alex Mendez scoorden namens de Amsterdammers.

Mitchell van der Gaag kon maandagavond niet beschikken over de vijf spelers met de meeste doelpunten voor Jong Ajax dit seizoen. Traoré, Ekkelenkamp, Gravenberch kwamen zondag al in actie. Lang werd afgelopen week voor de rest van het seizoen verhuurd en Kühn lijkt naar Bayern München ook te vertrekken. Ryan Gravenberch zat overigens wel op de tribune, waar hij naar zijn teamgenoten en zijn oudere broer kon kijken, Danzell Gravenberch speelde namelijk bij de bezoekers in de spits.

Met Ünuvar (basisdebuut), Danilo (terug van blessure) en Quinten Timber in de voorhoede ging Jong Ajax op jacht naar de overwinning en ook de koppositie. Het eerste moment van opwinding kwam na zo’n tien minuten spelen. Na een goede aanval kwam de bal bij Ünüvar, die de bal hard in het zijnet schoot. Vervolgens was het lang wachten op nieuwe kansen. De Amsterdammers hadden heel veel balbezit, maar creëerden weinig.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/jong-ajax-door-overwinning-aan-kop/