Euro 2020 uitgesteld: goed of slecht nieuws voor het Nederlands voetbal

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Het nieuws sloeg in als een bom. Geen Europees Kampioenschap voetbal dit jaar. Euro 2020 beloofde nochtans een feesteditie te worden want het tornooi vierde zijn zestig jaar jubileum. In overleg met de 55 lidstaten werd helaas beslist om Euro 2020 onmiddellijk uit te stellen naar 2021. Een flinke domper voor de voetbalfans die zich nu wenden tot eSports maar voor het Nederlands voetbal komt dit uitstel best goed uit. 

De openingsmatch van het EK vindt nu plaats op 11 juni 2021. De finale net een maand later, op 11 juli 2021. Wie al een ticket gekocht heeft, kan dat volgend jaar gebruiken en als het niet past om in 2021 het kampioenschap bij te wonen, krijg je het bedrag terugbetaald. Alle voetbalwedstrijden liggen stil, van de laagste tot de hoogste klasse, nationaal en internationaal. Een streep door de rekening van de voetbalsupporter die zelfs zijn eigen zoon niet meer kan aanmoedigen langs het veld.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/euro-2020-uitgesteld-goed-of-slecht-nieuws-voor-het-nederlands-voetbal/