The Telegraph: ‘Ajax laat oog vallen op Deense middenvelder van Southampton’

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax verwacht nog steeds dat Donny van de Beek komende zomer een transfer gaat maken en is daarom druk bezig om een geschikte opvolger aan te trekken. Volgens The Telegraph zou Marc Overmars concreet in de markt zijn voor de handtekening van Felix Höjbjerg van Southampton.

De 24-jarige Höjbjerg werd opgeleid door Bayern München en beschikt bij Southampton nog over een contract tot 2021. Overmars zou een slordige 16 miljoen op tafel willen leggen voor de Deen maar heeft inmiddels ook concurrentie van Tottenham Hotspur. Twee jaar geleden deed Overmars al zaken met Southampton en maakte Dusan Tadic voor 13,7 miljoen euro de overstap naar de Johan Cruijff Arena. Voor Erik ten Hag is Höjbjerg in ieder geval geen onbekende want de trainer en speler werkten in het verleden al samen bij het tweede elftal van Bayern München. Højbjerg heeft tot op heden 106 Premier League-wedstrijden achter zijn naam staan en brengt dus de nodige ervaring met zich mee.

Bron: The Telegraph

 

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2020/07/08/the-telegraph-ajax-laat-oog-vallen-op-deense-middenvelder-van-southampton/